Over ons

Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Wie zijn wij

Eras Assurantie Groep is op 01-09-2001 gestart eerst onder de vlag van Amev verzekeringen in Attentiv DUC Eras B.V. en vanaf 2005 geheel onafhankelijk van elke bank of verzekeraar. Wij zijn een allround kantoor en beschikken over al de WFT vergunningen behalve pensioenen. Wij zijn ook Erkend Hypotheek Adviseur en in 2016 worden wij ook Erkend Financiel Adviseur.

Onze werkwijze

Wij gaan voor een totaaladvisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaalleverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn. Afhankelijk van uw klantprofiel maken wij afspraken over het beheer maar ook over de frequentie waarmee wij uw verzekeringspakket met u doornemen. Ik bezoek u thuis want vaak is het onmogelijk om van achter een bureau de situatie ter plaatse juist in te schatten. Wij verwachten ook iets van u en dat is dat u ons op de hoogte houdt van wijzigen in uw situatie. Denk aan verbouwingen, de geboorte van een kind, verhuizing maar ook het wijzigen van mobiele telefoonnummers en emailadressen.

Onze bedrijfstructuur

Ons team op het kantoor in Nijmegen bestaat uit Caroline Eras (geen advies) en David Eras. Daarnaast werken we samen met Anac backoffice. Dit team van Anac bestaat uit 74 medewerkers. Zij maken deel uit van ASR. Zij hebben geen enkele productieverplichting, zijn onafhankelijk en helpen ons met onze advisering zodat wij uw belangen op een goede wijze behartigen. Door deze samenwerking zijn we in staat u meer service te verlenen. Denk aan onze openingstijden van 09:00 tot 20:00 en zelfs op zaterdag van 09:00 tot 13:00! Zonder deze samenwerking zouden we u veel minder service kunnen bieden.